Ce Înseamnă Bisglicinat Și De Ce E Important

ce inseamna bigliscinat

Ai auzit vreodată de bisglicinat? Poate nu sună foarte familiar, dar acest compus chimic este de fapt foarte important pentru sănătatea noastră. În acest articol, o să-ți explicăm pe înțelesul tuturor ce este bisglicrinatul, de ce e important și cum te poate ajuta. Dacă erai curioși să aflați mai multe, atunci citeşte cu atenţie!

Ce este bisglicrinatul?

magnesium bisglycinate

Bisglicrinatul este un compus chimic format din două molecule de glicerină legate între ele. Glicerina este o substanță organică prezentă în grăsimi și uleiuri. Când două molecule de glicerină sunt legate, rezultă bisglicrinatul – o formă mai concentrată și eficientă a acestui ingredient.

De ce este important bisglicrinatul?

Bisglicrinatul este important pentru sănătatea noastră din mai multe motive:

  • Hidratare avansată: Bisglicrinatul este un ingredient puternic hidratant, fiind capabil să pătrundă adânc în piele și să o mențină hidratată mai eficient decât glicerina simplă.
  • Protecție a barierei cutanate: Bisglicrinatul ajută la întărirea barierei naturale a pielii, prevenind pierderea apei și protejând pielea de factorii externi agresivi.
  • Îmbunătățirea elasticității: Datorită proprietăților sale de hidratare, bisglicrinatul contribuie la creșterea elasticității și tonicității pielii.
  • Efect calmant: Bisglicrinatul are și proprietăți calmante, putând ajuta la reducerea iritațiilor și inflamațiilor cutanate.
magnesium bisglycinate

Unde se găsește bisglicrinatul?

Bisglicrinatul este un ingredient din ce în ce mai utilizat în produsele cosmetice și de îngrijire personală. Îl poți găsi în:
– Creme hidratante și de față
– Seruri și soluții pentru hidratarea pielii
– Produse pentru îngrijirea corpului, cum ar fi loțiuni și geluri de duș
– Unele suplimente alimentare și produse de îngrijire a părului

Cum ajută bisglicrinatul sănătatea?

În afară de beneficiile pentru sănătatea pielii, bisglicrinatul poate avea și alte efecte pozitive asupra organismului:

  • Wound Healing: Studiile arată că bisglicrinatul poate accelera procesul de vindecare a rănilor și a leziunilor cutanate.
  • Îmbunătățirea funcției celulare: Bisglicrinatul poate contribui la o mai bună funcționare a celulelor, ajutând la reglarea proceselor metabolice.
  • Efecte antioxidante: Unele cercetări sugerează că bisglicrinatul are și proprietăți antioxidante, putând ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Câți bani costă produsele cu bisglicinat?

Prețurile produselor cu bisglicinat pot varia în funcție de marca, concentrația ingredientului și tipul de produs. În general, însă, acestea se încadrează în categoriile de:
– Produse de îngrijire a pielii (creme, seruri, loțiuni): 30-80 lei
– Suplimente alimentare: 50-150 lei
– Produse pentru îngrijirea părului: 20-80 lei

Bigliscinatul se gaseste in suplimente in mod similar cu citratul de magneziu

Deși pot părea ceva mai costisitoare, produsele cu bisglicinat merită investiția datorită beneficiilor pe care le pot aduce sănătății pielii și a organismului în ansamblu.

Concluzie

În concluzie, bisglicrinatul este un ingredient miraculos care poate îmbunătăți semnificativ sănătatea pielii și a întregului organism. De la proprietățile hidratante și de protecție a barierei cutanate, până la efectele calmante și regenerative, bisglicrinatul este cu siguranță un ingredient de care valoarea ar trebui să ținem cont atunci când alegem produsele de îngrijire.

Similar Posts