Ultima actualizare: 7.7.2024

Bine ați venit pe inteles.ro („noi”, „nouă”, „al nostru”).

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru.

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea sau utilizarea inteles.ro, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acești termeni pentru a fi la curent cu actualizările.

3. Utilizarea Site-ului

Sunteți responsabil pentru asigurarea că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră de internet sunt conștiente de acești termeni și condiții și că le respectă.

4. Proprietate Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv dar nelimitat la text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio, descărcări digitale și compilații de date, este proprietatea inteles.ro sau a licențiatorilor săi și este protejat de legile românești și internaționale privind drepturile de autor.

5. Linkuri de Afiliere

Site-ul nostru poate conține linkuri de afiliere. Acest lucru înseamnă că putem primi o comisie dacă faceți clic pe un link și faceți o achiziție, fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Informarea noastră privind Linkurile de Afiliere.

6. Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, inteles.ro nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecvente rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

7. Legea Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, iar orice dispută va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la am@inteles.ro.