Ultima actualizare: 7.7.2024

inteles.ro participă în programe de afiliere, ceea ce înseamnă că putem câștiga comisioane din linkurile de pe acest site.

Ce sunt linkurile de afiliere?

Linkurile de afiliere sunt URL-uri speciale care conțin un cod unic de identificare. Când faceți clic pe un astfel de link și efectuați o achiziție, noi primim o mică comisie, fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră.

Cum folosim linkurile de afiliere?

Utilizăm linkuri de afiliere pentru a recomanda produse și servicii pe care le considerăm relevante și valoroase pentru cititorii noștri. Aceste linkuri pot apărea în articole, recenzii de produse sau liste de recomandări.

Impactul asupra conținutului

Folosirea linkurilor de afiliere nu influențează în niciun fel conținutul sau opiniile noastre. Ne angajăm să oferim întotdeauna informații oneste și imparțiale.

Transparență

Vom indica în mod clar când un articol sau o secțiune conține linkuri de afiliere. De obicei, veți vedea o notă la începutul sau sfârșitul articolului care conține linkuri de afiliere.

Partenerii noștri de afiliere

Colaborăm cu diverse platforme de afiliere, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Profitshare.ro

Alegerea dumneavoastră

Utilizarea linkurilor de afiliere este complet opțională. Dacă preferați să nu utilizați linkurile noastre de afiliere, puteți căuta direct produsul sau serviciul menționat folosind un motor de căutare sau vizitând direct site-ul comerciantului.

Beneficiile pentru cititori

Prin utilizarea linkurilor noastre de afiliere, ne ajutați să menținem acest site gratuit și să continuăm să producem conținut de calitate. În plus, uneori putem oferi coduri de reducere sau oferte speciale exclusive prin intermediul acestor linkuri.

Politica noastră de recenzii

Atunci când facem recenzii ale produselor, ne angajăm să oferim opinii oneste și nepărtinitoare, indiferent dacă produsul este legat de un program de afiliere sau nu. Nu vom recomanda niciodată un produs doar pentru potențialul de câștig prin afiliere.

Actualizări ale politicii

Această politică poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de afiliere sau modificările legislative. Vă încurajăm să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificări.

Întrebări și contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri despre politica noastră de afiliere sau despre modul în care folosim linkurile de afiliere, vă rugăm să ne contactați la am@inteles.ro. Suntem întotdeauna deschiși la feedback și ne străduim să fim cât mai transparenți posibil în practicile noastre.

Mulțumiri

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dumneavoastră continuu. Apreciem fiecare cititor și ne străduim să oferim conținut valoros și informații utile, indiferent dacă utilizați sau nu linkurile noastre de afiliere.