| |

Ce este PayPal? Explicație simplă

paypal pe telefonul mobil

PayPal este un sistem de plată online care vă permite să trimiteți și să primiți bani electronic. Este în esență un portofel digital pe care îl puteți utiliza pentru cumpărături online și transferuri de bani.

www.paypal.com

cumparaturi online direct de pe telefonul mobil

Iată cum funcționează:

  • Vă creați un cont PayPal și îl conectați la contul dvs. bancar sau la cardul de credit/debit.
  • Când doriți să cumpărați ceva online de la un comerciant care acceptă PayPal, selectați PayPal ca metodă de plată.
  • PayPal va transfera în siguranță banii din contul dvs. în contul vânzătorului, fără a partaja informațiile dvs. financiare cu comerciantul.
  • De asemenea, puteți trimite bani prietenilor și familiei direct prin PayPal folosind adresa de e-mail a destinatarului.

Cu alte cuvinte, PayPal acționează ca un intermediar sigur care vă permite să cheltuiți, să trimiteți și să primiți bani online fără a dezvălui detaliile dvs. bancare. Oferă protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, cu caracteristici precum soluționarea litigiilor dacă ceva nu merge bine cu o tranzacție.

PayPal a fost fondată în 1998 și este acum disponibilă în peste 200 de țări, fiind utilizată pe scară largă în întreaga lume. Este un mod simplu și convenabil de a gestiona banii electronic pentru cumpărături online, freelancing, afaceri mici și transferuri personale de bani.

Pe scurt

Deci, pe scurt, PayPal este ca un portofel digital care face super ușor să cheltuiți și să transferați bani online în siguranță. Este o alternativă populară la metodele tradiționale de plată precum cecurile și ordinele de plată.

Similar Posts